Εκδηλώσεις    Θέατρο   

Το Έκτο πάτωμα

Το Θεατρικό Τμήμα του Ε.Θ.Ο.Κ συνεχίζει και φέτος το θεατρικό του ταξίδι κι από την Καλλονή της Λέσβου ταξιδεύει στη Μονμάρτη του Παρισιού, συναντώντας αυτή τη φορά τους ενοίκους του " Έκτου πατώματος " , της κωμωδίας του Alfred Gehri.
Στο μέσο μιας οικονομικής κρίσης , όμοιας με την κρίση που όλοι βιώνουμε στις μέρες μας , μια ομάδα ανθρώπων - μικρογραφία ολόκληρης κοινωνίας- συνυπάρχει στο έκτο πάτωμα μιας παρισινής πολυκατοικίας. Με άξονα την κωμωδία που χαρακτηρίζει την επιτυχημένη διασκευή της Άννας Παναγιωτοπούλου, παρακολουθούμε τη ζωή αυτών των ανθρώπων να ξετυλίγεται μέσα από τους έρωτες, τις συγκρούσεις, τα πάθη και πάνω από όλα τα όνειρά τους. Όνειρα μικρά και μεγάλα, όνειρα που τους δίνουν τη δύναμη να αντέξουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Μόνο που μέσα στην πορεία του έργου, θα συνειδητοποιήσουν ότι πάνω και πέρα από τα όνειρα - που δυστυχώς τόσο σπάνια γίνονται πραγματικότητα - υπάρχει η αγάπη , η συντροφικότητα , η αλληλεγγύη η αίσθηση ότι μένουμε ενωμένοι απέναντι σε κάθε δυσκολία . Και μόνο μέσα από αυτή την αίσθηση μπορούμε να βγούμε αληθινοί νικητές στο παιχνίδι της ζωής. Συνεχίζουμε γιατί " τίποτα δεν έγινε , τίποτα δεν είδατε, τίποτα ποτέ... στο φινάλε είμαστε όλοι θεαταί ... "

Πληροφορίες

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 8.00μ.μ.
Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο
Χίος
Είσοδος Ελεύθερη

Video
Φωτογραφίες